menu Meny
Oakley

Oakley

Oakley startade 1975 av James Jannard i hans egna garage med ett startkapital på 300$. Namnet Oakley kom från James hund "Oakley Anne" och han startade med att sälja motorcross handtag från hans egna bil på motocross event som var tillverkade av hans egna, patenterade Unobtanium-material. Materialet är idag använt på Oakleys glasögon och klockarmband. 1980 lanserade han de berömda O-Frame glasögonen med den ikoniska Oakley-loggan på sidan och blev därefter mer och mer igenkänd i sportbranchen.

Oakley är idag känd som en av världens största producenter av solglasögon, cykelglasögonskidglasögon, skid- och snowboardkläder till både dam och herr. De har idag över 600 patent för olika typer av glasögon, linsteknologier, material och utrustning. 

Oakley har utvecklat den revolutionära Prizm-teknologin, som är en ny linsteknologi som maximerar kontrasterna och synförmågan. Prizm-teknologin blev först utvecklad till skidglasögon för att få bättre kontraster på snön men har även blivit utvecklad till bland annat cykelglasögon, golfglasögon, fiskeglasögon och vanliga solglasögon. Läs mer om Prizm-teknologin.

Besök gärna Oakley på nätet för mer information om märket och dess produkter

Oakley - We create solutions to problem, we invent from scratch

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Artiklar 1 till 30 av totalt 98
per sida
Asc
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Artiklar 1 till 30 av totalt 98
per sida
Asc
Stäng
1000 kr kvar till fraktfri leverans!
0 av 1000