menu Meny

Vi är ett team friluftsentusiaster som driver Tindeberg framåt. Detta gör vi med glädje och intresse för aktiviteterna vi fokuserar vårt sortiment mot. Att erbjuda våra besökare en bra friluftsbutik är en del i vårt arbete men en annan viktig del är att vi vill inspirera och där kommer vårt Team Tindeberg in i bilden.

Vi önskar att handplocka ett gäng människor och organisationer som visar fram en engagerad och intressant bild av Tindeberg och aktiviteterna vi är verksamma inom.


Det kan handla om allt ifrån att visa upp Tindeberg under evenemang, dela erfarenheter i bilder, text och på våra sociala medier. Vi letar efter människor och organisationer som är aktiva inom en eller flera av våra aktiviteter; skidåkning, vandring, jakt, fiske, klättring och cykling. Det krävs inte att ni är världskända men vi vill att ni är rätt för oss och vi är rätt för er. Vi letar efter positiva förebilder med rätt värderingar, vill representera oss och sin aktiva livsstil!

Vad erbjuder vi er?

  • Rabattavtal - Fast rabattsats på stora delar av sortimentet, specificeras i bilaga ”Rabattavtal”.
  • Specialerbjudanden på enskilda produkter - Avtalas genom kontaktpersonen på Tindeberg för var enskilt fall.
  • Möjlighet att testa utvalda produkter - Erbjudande om att testa produkter från Tindeberg-test sortiment.
  • Ett utbud av produkter som kan växa - Vi arbetar med att utveckla butiken, välja det bästa sortimentet och hitta godbitarna som finns. Har du goda erfarenheter av bra produkter eller varumärken du har tro på så lyssnar vi.

Som en del av vårt team ger du oss:

  • Digital synlighet - Visar upp Tindebergs logotype på er hemsida och i alla digitala kanaler som organisationen driver. Länkarna ska gå till vår hemsida, Instagram eller Facebook.
  • Personlig profilering - Kläder och utrustning som är tillgängligt för köp på Tindeberg bör användas på turer, träning och under arrangemang.
  • Publicitet - Tindeberg bör få uppmärksamhet i organisationens sociala medier vid aktiviteter som hör till vårt samarbete.
  • Tillgång och rättigheter (visuellt material) - Tindeberg önskar rättigheter till bilder, film, skriftliga inlägg eller annat relevant material för att användning i annonsering och sociala medier.
  • 3st skrivna texter som kan publiceras på alla våra kanaler - Under året så skrivs minst 3st skrivna texter varav två ska vara i format för att fungera som blogginlägg på en kommande Tindeberg-blogg. Innehåll kan vara allt från produkt-omdöme, resedagbok eller tips i valet av rätt produkt.

Under 2017 kommer vi att satsa på att bygga upp vårt Tindeberg Team och vill du vara med på vår resa hoppas vi din presentation kommer in till oss! Tryck på Ansök nu för att komma till formuläret.


Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mail. I första skedet använder vi av schemat du finner på länken ovan. Upplever du problem med schemat eller har frågor skicka mail till samarbete@tindeberg.se

Stäng
1000 kr kvar till fraktfri leverans!
0 av 1000