menu Meny

Tips för att handla skor på nätet

Att köpa skor på nätet är annorlunda i skillnad till om man skulle handlat i en butik och har både fördelar (t.ex. utbud, pris, alltid öppet och enkelt att jämföra) och nackdelar (kan inte provas eller användas med en gång). Vi har samlat ihop några tips som kan göra din upplevelse lite bättre:

  • Har du har använt (och gillat) ett märke förr är en stor fördel. De flesta varumärkena brukar använda samma modell över tid, så att passformen antagligen är den samma.
  • Beställ gärna skor och kängor i flera storlekar om du är osäker. Du kan kostnadsfritt returnera de par som inte passar.
  • Prova gärna kängorna hemma innan du ger dig ut på äventyr. Gå upp och ner trappor för att kontrollera passform och komfort. Justera skosnören och spänn efter behov. Om passformen är bra, så är alla lyckliga. Om du inte är säker eller kängorna har dålig passform så returnera de till oss.
  • Ring gärna eller maila oss om du önskar vägledning. Vi mycket erfarenhet och kan förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt.

Tindeberg har naturligtvis en storleksguide på alla våra märken så att du enkelt och tryggt kan beställa rätt skostorlek. Här finner du ett register över alla märken vi har i butiken. 

Tveka inte en enda sekund att kontakta oss om du är osäker på ditt köp.

Se också våra tips för behandling av skor och kängor.

Stäng
1000 kr kvar till fraktfri leverans!
0 av 1000