menu Meny

Anmäl dig till Tindeberg.se nyhetsbrev och få rabattkod!

REDAN PRENUMERANT?

Fantastiskt, då är du en av oss! Följ med i din inkorg, vi skickar regelbundet nyhetsbrev till dig. Du får unika vip-erbjudanden och de bästa erbjudanden först 😉

Om du inte hittar våra nyhetsbrev i inkorgen, kolla olika filter som är aktiverade i din inkorg, samt kontrollera så att du har bekräftat din prenumeration i "välkomst-mejlet" som vi skickar till nyanmälda adresser.
Du kan också skicka ett mejl till kundservice@tindeberg.se, så hjälper vi dig.

Hälsningar
Tindeberg.se

NYA PRENUMERANTER

Vi på Tindeberg värdesätter våra vänner. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få VIP-status, exklusiva vip-erbjudanden samt de bästa erbjudandena först.

Som prenumerant får du nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden, nyheter, inspiration och tävlingar - direkt i din inkorg.

Just nu får alla nya prenumeranter 20% rabattkod

Anmäl dig till nyhetsbrevet idag, så mejlar vi rabattkoden till dig!

*Rabattkoder kan ej kombineras och gäller endast på ordinarie priser. Giltighet och eventuella undantag specificeras i rabattkods-mejlet.


Det är självklart okej att ändra sig
Du kan när som helst ändra ditt samtycke, antingen inne på 'Mitt konto' i butiken, genom att trycka på sluta prenumerera nederst i nyhetsbreven, eller genom att skicka ett mejl till kundservice@tindeberg.se.
Anpassat innehåll
När det är meningsfullt använder Tindeberg.se den information vi har om dig för att anpassa nyhetsbreven så att erbjudanden och informationen i nyhetsbreven blir mest möjligt intressant och relevant för dig.
Detta kan t.ex. vara namn och intresseområden, om du har uppgett detta, orderdata och webbhistorik. Tindeberg.se önskar att skapa en god relation med hög kundnöjdhet, t.ex. genom att belöna speciellt bra kunder med exklusiva erbjudanden.
Vi tar ditt personskydd på allvar
Vi behandlar alla personuppgifter konfidentiellt, och kommer aldrig dela din information med en tredjepart. För mer information kring vår personuppgiftshantering kan du läsa mer på www.tindeberg.se/personuppgiftshantering.
Stäng
1000 kr kvar till fraktfri leverans!
0 av 1000